Kyllä on ollut onnea ja sattumaa matkassa, että tänään sain itseni raahattua joulupuurolle ja kuulin Aimoista. Ilmoittaudun siis HETI mukaan ja istun Aimoissa kuin tauti, vaikka työpaikka joskus vaihtuisikin!

Tämä Aimo on aikoinaan tuherrellut kaikenlaista, mutta nyt viimeisen viidentoista vuoden aikana tuskin mitään lukunottamatta muutamaa virkattua tilkkua erääseenkin tilkkupeittoon tässä taannoin... Nyt askartelu- eikun äitiyslomalla olen virittänyt vanhaa intohimoa ja priorisoinut elämän asiat tärkeysjärjestykseen. Ensin perhe ja muut sosiaaliset suhteet ja sitten kädentaidot. Jossain hyvin kaukana perässä sitten kaikki muu. Tämä Aimo askartelee kortteja, leimailee, pintakoristelee, tuunaa, joskus neuloo jotain helppoa ja harjoittelee uudelleen virkkausta. Lisäksi ompelukoneen ajokortti on suoritettu ja surruuteltu ihan kiitettävästi. Tulevaisuudessa aion kokeilla ihan kaikkea ja katsotaan sitten mikä kiinnostaa enempi.

Tässä muutaman tämän vuotisen joulukortin myötä jouluntoivotukset teille kaikille! Kuvat on ensin leimailtu ja sitten väritetty akvarellikynillä. Sitten loppu onkin leikkaamista ja liimaamista...

      T: Mirka-Aimo