Huomaan kadehtivani usein ihmisiä, joilla asiat pysyvät helposti hallussa. Niiden joilla on helppo suunnitella tulevaa, on jotain mitä minulta puuttuu täysin. Silti jo varhain alkuvuodesta lupasin itselleni, jopa hyvinkin pyhästi, että tänä vuonna tulisi kaikki olemaan toisin. Salaa toivon, että olisinpa valmis ja täysin rauhallinen kun se kaikki alkaa.

Pyhä Lupaukseni mielessä aloitin siis kerrankin ajoissa haaveillen siitä, että ei tarvitse paria päivää ennen joulua sormet liimasta verille halkeillen leikellä niitä tähtiä ja tonttuja kartongista, että ehtisivät kortit ajoissa postiin.


Ensimmäinen sarja tämän vuoden joulukortti ehdokkaista valmistui kuin ihmeen kaupalla jo viime viikolla. Nämä menevät suurin osa sukulaisilleni.

Aika paljon näihin tuli perinteistä punaista ja kullan kimallusta. Käsintehtyä mulperipaperia ja kimalleliimaa olen käyttänyt jo pitkään. Erilaiset puiset kohokuviot ovat myös edelleen vahvasti suosikkejani, mutta niitä tullaan näkemään seuraavassa sarjassa enemmän.
Jos ehtivät ajoissa valmistumaan.

Ihanaa Joulun odotusta kaikille toivottaa Nipa