Olen vihdoin ja viimein minäkin saanut jotain oikeesti valmiiksi ja tänne asti esille :) Ideoitahan siis on ollut vaikka monta miljoonaa, aikaa ja osaamista vaan niin kovin vähän.

Joulu"lomalla" puikot olivat kokoajan kädessä ja aluksi työstin bamburättejä.Aina oikein malli ei vaadi edes aloittelijalta paljoa ajatuksen juoksua ja hyvää oheispuhdetta esim. telkan katselun lomassa. Tämä rätti on tehty Novitan bambulangasta, joka ei ole 100% bambua. Parempiakin vaihtoehtoja bambulangoista varmasti löytyy. Kyseinen yksilö on myös hieman lörppö, joten kaksinkertaisena neulottuna voisi olla hieman jämäkämpi.

 

Jouluna aloittelin myös kavennus- ja levennysharjoituksia baktushuivin muodossa. Huivi on neulottu 7-veljestä langasta aina oikein päästä aloittaen ensin leventäen ja sitten kaventaen.Huivista tuli itseasiassa tosi paljon itseäni miellyttävä ja todella käyttökelpoinen. Huivi on tosi muhkea kun sen kietoo kaulalle ja sitä voi pitää myös hartioilla. Hyviä kuvia oli vaikea saada mustasta huivista.

 

Lopuksi vielä pikku raportti tämän päivän reissusta. Käytiin siis Lauttasaaressa Novitan tehtaanmyymälässä ja hyllyt notkui uutuus lankoja. Voi että mitä kaikkia ihanuuksia siellä oli :D Sain kuitenkin ihmeellisesti hillittyä itseni ja ostin vain tarvelankoja. Yksi hauska uutuus on flip flop, jonka valmistukseen on käytetty kierrätettyjä muovipulloja.

-Aikku-